Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 18:40

Ακρόαση για ηθοποιούς κάνει η Nostalghia Theater Co.

Ακρόαση για άνδρες - γυναίκες ηθοποιούς κάνει η Nostalghia Theater Co. για τις δύο επόμενες παραγωγές της, για την χρονική περίοδο Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012 - 2013.

Η ακρόαση θα είναι διάρκειας 5 ημερών από την Δευτέρα 12 Μαρτίου έως την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Θα ζητηθούν ως απαραίτητη προϋπόθεση: ένας αυτοσχεδιασμός, ένα τραγούδι (ξένο δεκαετίας '50 ή '60 αποκλειστικά) και χορός (αποκλειστικά από τις δύο αυτές δεκαετίες).

Για δήλωση συμμετοχών και πληροφορίες στα mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Παρακαλώ μην στέλνετε και στα δύο email γιατί θα μπλοκάρουν).

Στα mail αποστείλετε μόνο τη συμμετοχή και τηλέφωνο επικοινωνίας για να οριστεί η ώρα και η μέρα της συνάντησης με το γκρουπ σας. Όχι βιογραφικό - μπορείτε να το φέρετε μαζί σας στη συνάντηση που θα έχουμε.

Οι ώρες της οντισιόν θα πραγματοποιούνται από το πρωί (η ώρα θα καθοριστεί ανάλογα τη συμμετοχή) μέχρι και τις 5 το απόγευμα.