Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 16:51

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς κάνει η Ομάδα Αρένα

Ακρόαση για άνδρες ηθοποιούς κάνει η Ομάδα Αρένα για τις ανάγκες του θεάματος «Όνειρα ? Are we such stuff as dreams are made on?» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2012 σε κεντρική σκηνή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους και τη φωτογραφία τους στο ή στο

Ομάδα Αρένα

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία θεατρικών θεαμάτων Ομάδα Αρένα, ιδρύθηκε το 2005 από τους απόφοιτους του Θεάτρου Τέχνης, Αλέξανδρο Σωτηρίου και Εύα Σιμάτου. Ο Αλέξανδρος Σωτηρίου, δούλεψε ως ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης με σκηνοθέτη το Γιώργο Λαζάνη. Έχει βραβευτεί ως ηθοποιός από το Φεστιβάλ του Τορόντο, το Φεστιβάλ της Δράμας και από τις Νύχτες Πρεμιέρας. Η Εύα Σιμάτου, έκανε το μεταπτυχιακό της στο Λονδίνο επάνω στην Κριτική & Διαχείριση Τέχνης. Σήμερα έχει ανοιχτή συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής, όπου εργάζεται στο Deree ως Theatre Arts Instructor.

Η Ομάδα Αρένα, από την ίδρυσή της, έχει παρουσιάσει έξι παραγωγές, μεταξύ των οποίων ο «Τίτος Ανδρόνικος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, στο Θέατρο Τέχνης, το «Παράπονο του Νεκροθάπτου» του Εμμανουήλ Ροΐδη, στο Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων και στον Απόλλωνα Ερμούπολης Σύρου, η «Τέντα» σε παραγωγή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας (Β? Σκηνή), το «Χάι Αμέρικα ΙΙ» στο Θέατρο Τόπος Αλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρένα έχει λάβει πρόσκληση συμμετοχής στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Αρμενίας (HIGH Festival), καθώς και κριτική από το διεθνές περιοδικό Multicultural Shakespeare.